E. ADAL Et Al. , "Farklı Sıcaklıklardaki Kavurma İşleminin Antep Fıstığının Renk Değişimi Üzerindeki Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
ADAL, E. Et Al. 2015. Farklı Sıcaklıklardaki Kavurma İşleminin Antep Fıstığının Renk Değişimi Üzerindeki Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey).
ADAL, E., ÖKSÜZLER, F. T., & EREN, S., (2015). Farklı Sıcaklıklardaki Kavurma İşleminin Antep Fıstığının Renk Değişimi Üzerindeki Etkisi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey
ADAL, EDA, FATMA TUĞBA ÖKSÜZLER, And SAMİ EREN. "Farklı Sıcaklıklardaki Kavurma İşleminin Antep Fıstığının Renk Değişimi Üzerindeki Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
ADAL, EDA A. Et Al. "Farklı Sıcaklıklardaki Kavurma İşleminin Antep Fıstığının Renk Değişimi Üzerindeki Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, 2015
ADAL, E. ÖKSÜZLER, F. T. And EREN, S. (2015) . "Farklı Sıcaklıklardaki Kavurma İşleminin Antep Fıstığının Renk Değişimi Üzerindeki Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EDA ADAL KARAKAYA Et Al. }, title={Farklı Sıcaklıklardaki Kavurma İşleminin Antep Fıstığının Renk Değişimi Üzerindeki Etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}}