N. GÜZELER Et Al. , "Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.2, pp.79-90, 2019
GÜZELER, N. Et Al. 2019. Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.2 , 79-90.
GÜZELER, N., DOĞDU, L., & ÖZBEK, Ç., (2019). Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.2, 79-90.
GÜZELER, NURAY, LEYLA DOĞDU, And ÇAĞLA ÖZBEK. "Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.2, 79-90, 2019
GÜZELER, NURAY Et Al. "Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.2, pp.79-90, 2019
GÜZELER, N. DOĞDU, L. And ÖZBEK, Ç. (2019) . "Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.34, no.2, pp.79-90.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={79-90} }