Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Doğal Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamaların Antimikrobiyel Etkileri," 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1, 2012
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2012. Doğal Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamaların Antimikrobiyel Etkileri. 3. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., Ünal, E., & Kalkan, S., (2012). Doğal Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamaların Antimikrobiyel Etkileri . 3. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.1). İstanbul, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, Emel Ünal, And Selin Kalkan. "Doğal Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamaların Antimikrobiyel Etkileri," 3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2012
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Doğal Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamaların Antimikrobiyel Etkileri." 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.1, 2012
ERGİNKAYA, Z. Ünal, E. And Kalkan, S. (2012) . "Doğal Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamaların Antimikrobiyel Etkileri." 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Doğal Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Yenilebilir Film ve Kaplamaların Antimikrobiyel Etkileri}, congress name={3. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2012}, pages={1} }