E. AĞÇAM And A. AKYILDIZ, "SİYAH HAVUÇ POSASINDAN ANTOSİYANİNLERİN EKSTRAKSİYONUNA FARKLI ÇÖZGEN ve ASİT KONSANTRASYONLARININ ETKİLERİ," Gıda , vol.40, pp.149-156, 2015
AĞÇAM, E. And AKYILDIZ, A. 2015. SİYAH HAVUÇ POSASINDAN ANTOSİYANİNLERİN EKSTRAKSİYONUNA FARKLI ÇÖZGEN ve ASİT KONSANTRASYONLARININ ETKİLERİ. Gıda , vol.40 , 149-156.
AĞÇAM, E., & AKYILDIZ, A., (2015). SİYAH HAVUÇ POSASINDAN ANTOSİYANİNLERİN EKSTRAKSİYONUNA FARKLI ÇÖZGEN ve ASİT KONSANTRASYONLARININ ETKİLERİ. Gıda , vol.40, 149-156.
AĞÇAM, ERDAL, And ASİYE AKYILDIZ. "SİYAH HAVUÇ POSASINDAN ANTOSİYANİNLERİN EKSTRAKSİYONUNA FARKLI ÇÖZGEN ve ASİT KONSANTRASYONLARININ ETKİLERİ," Gıda , vol.40, 149-156, 2015
AĞÇAM, ERDAL And AKYILDIZ, ASİYE. "SİYAH HAVUÇ POSASINDAN ANTOSİYANİNLERİN EKSTRAKSİYONUNA FARKLI ÇÖZGEN ve ASİT KONSANTRASYONLARININ ETKİLERİ." Gıda , vol.40, pp.149-156, 2015
AĞÇAM, E. And AKYILDIZ, A. (2015) . "SİYAH HAVUÇ POSASINDAN ANTOSİYANİNLERİN EKSTRAKSİYONUNA FARKLI ÇÖZGEN ve ASİT KONSANTRASYONLARININ ETKİLERİ." Gıda , vol.40, pp.149-156.
@article{article, author={ERDAL AĞÇAM And author={ASİYE AKYILDIZ}, title={SİYAH HAVUÇ POSASINDAN ANTOSİYANİNLERİN EKSTRAKSİYONUNA FARKLI ÇÖZGEN ve ASİT KONSANTRASYONLARININ ETKİLERİ}, journal={Gıda}, year=2015, pages={149-156} }