H. ERTEN And H. Tanguler, "Boza Fermantasyonu ve Fermantasyonunda Etkili Olan Mikroorganizmalar," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.645-649, 2009
ERTEN, H. And Tanguler, H. 2009. Boza Fermantasyonu ve Fermantasyonunda Etkili Olan Mikroorganizmalar. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 645-649.
ERTEN, H., & Tanguler, H., (2009). Boza Fermantasyonu ve Fermantasyonunda Etkili Olan Mikroorganizmalar . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.645-649). Van, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN, And Hasan Tanguler. "Boza Fermantasyonu ve Fermantasyonunda Etkili Olan Mikroorganizmalar," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
ERTEN, HÜSEYİN And Tanguler, Hasan. "Boza Fermantasyonu ve Fermantasyonunda Etkili Olan Mikroorganizmalar." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.645-649, 2009
ERTEN, H. And Tanguler, H. (2009) . "Boza Fermantasyonu ve Fermantasyonunda Etkili Olan Mikroorganizmalar." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.645-649.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN And author={Hasan Tanguler}, title={Boza Fermantasyonu ve Fermantasyonunda Etkili Olan Mikroorganizmalar}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={645-649} }