Y. ÖZOĞUL Et Al. , "Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi," 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu , İstanbul, Turkey, pp.368, 2013
ÖZOĞUL, Y. Et Al. 2013. Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi. 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu , (İstanbul, Turkey), 368.
ÖZOĞUL, Y., Yazgan, H., GÖKDOĞAN, S., BALIKÇI, E., DURMUŞ, M., Yuvka, İ., ... Oz, M.(2013). Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi . 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu (pp.368). İstanbul, Turkey
ÖZOĞUL, YEŞİM Et Al. "Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi," 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu, İstanbul, Turkey, 2013
ÖZOĞUL, YEŞİM Et Al. "Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi." 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu , İstanbul, Turkey, pp.368, 2013
ÖZOĞUL, Y. Et Al. (2013) . "Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi." 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu , İstanbul, Turkey, p.368.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YEŞİM ÖZOĞUL Et Al. }, title={Ayçiçek yağı ile hazırlanan nanoemülsiyonun soğukta depolanan kültür levreği ve çipuranın yağ asit profiline etkisi}, congress name={17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2013}, pages={368} }