T. AYAŞAN Et Al. , "In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti.," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, pp.309-315, 2017
AYAŞAN, T. Et Al. 2017. In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti.. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4 , 309-315.
AYAŞAN, T., ERGÜL, Ş., ÜLGER, İ., BAYLAN, M., DİNÇER, M. N., BARUT, H., ... AYKANAT, S.(2017). In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti.. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, 309-315.
AYAŞAN, TUGAY Et Al. "In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti.," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, 309-315, 2017
AYAŞAN, TUGAY Et Al. "In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti.." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, pp.309-315, 2017
AYAŞAN, T. Et Al. (2017) . "In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti.." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.7, no.4, pp.309-315.
@article{article, author={TUGAY AYAŞAN Et Al. }, title={In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti.}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2017, pages={309-315} }