M. SÜMENGEN ÖZDENEFE Et Al. , "Bacillus subtilis kullanarak atık ekmeklerden alkali proteaz ve biyosürfektan üretimi," Ç. Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.34, no.6, pp.70-79, 2016
SÜMENGEN ÖZDENEFE, M. Et Al. 2016. Bacillus subtilis kullanarak atık ekmeklerden alkali proteaz ve biyosürfektan üretimi. Ç. Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.34, no.6 , 70-79.
SÜMENGEN ÖZDENEFE, M., DİNÇER, S., & ÜNAL, M. Ü., (2016). Bacillus subtilis kullanarak atık ekmeklerden alkali proteaz ve biyosürfektan üretimi. Ç. Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.34, no.6, 70-79.
SÜMENGEN ÖZDENEFE, MELİS, SADIK DİNÇER, And MUSTAFA ÜMİT ÜNAL. "Bacillus subtilis kullanarak atık ekmeklerden alkali proteaz ve biyosürfektan üretimi," Ç. Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.34, no.6, 70-79, 2016
SÜMENGEN ÖZDENEFE, MELİS S. Et Al. "Bacillus subtilis kullanarak atık ekmeklerden alkali proteaz ve biyosürfektan üretimi." Ç. Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.34, no.6, pp.70-79, 2016
SÜMENGEN ÖZDENEFE, M. DİNÇER, S. And ÜNAL, M. Ü. (2016) . "Bacillus subtilis kullanarak atık ekmeklerden alkali proteaz ve biyosürfektan üretimi." Ç. Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.34, no.6, pp.70-79.
@article{article, author={MELİS SÜMENGEN ÖZDENEFE Et Al. }, title={Bacillus subtilis kullanarak atık ekmeklerden alkali proteaz ve biyosürfektan üretimi}, journal={Ç. Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={70-79} }