N. GÜZELER Et Al. , "Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.201-206, 2003
GÜZELER, N. Et Al. 2003. Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 201-206.
GÜZELER, N., YAŞAR, K., & Hayaloğlu, A. A., (2003). Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar . Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.201-206). İzmir, Turkey
GÜZELER, NURAY, Kurban YAŞAR, And Ali Adnan Hayaloğlu. "Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2003
GÜZELER, NURAY Et Al. "Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.201-206, 2003
GÜZELER, N. YAŞAR, K. And Hayaloğlu, A. A. (2003) . "Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.201-206.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar}, congress name={Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={201-206} }