U. YENİPINAR Et Al. , "Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.2, no.2, pp.13-23, 2014
YENİPINAR, U. Et Al. 2014. Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.2, no.2 , 13-23.
YENİPINAR, U., KÖŞKER, H., & KARACAOĞLU, S., (2014). Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.2, no.2, 13-23.
YENİPINAR, UYSAL, HASAN KÖŞKER, And SILA KARACAOĞLU. "Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.2, no.2, 13-23, 2014
YENİPINAR, UYSAL Et Al. "Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.2, no.2, pp.13-23, 2014
YENİPINAR, U. KÖŞKER, H. And KARACAOĞLU, S. (2014) . "Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.2, no.2, pp.13-23.
@article{article, author={UYSAL YENİPINAR Et Al. }, title={Turizmde Yerel Yiyeceklerin Önemi ve Coğrafi İşaretleme: Van Otlu Peyniri}, journal={JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES}, year=2014, pages={13-23} }