O. TAŞBOZAN Et Al. , "Yemlerdeki Balık Yağının Farklı Oranlarda Keten Tohumu Yağı ile Değiştirilmesinin Çipura (Sparus aurata)?ların Büyüme Performansı ve Vücut Kimyasal Kompozisyonuna Etkileri," 8. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.5, 2015
TAŞBOZAN, O. Et Al. 2015. Yemlerdeki Balık Yağının Farklı Oranlarda Keten Tohumu Yağı ile Değiştirilmesinin Çipura (Sparus aurata)?ların Büyüme Performansı ve Vücut Kimyasal Kompozisyonuna Etkileri. 8. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 5.
TAŞBOZAN, O., ERBAŞ, C., GÖKÇE, M. A., TABAKOĞLU, Ş. S., Özcan, F., Adaklı, A., ... Çevirme, U.(2015). Yemlerdeki Balık Yağının Farklı Oranlarda Keten Tohumu Yağı ile Değiştirilmesinin Çipura (Sparus aurata)?ların Büyüme Performansı ve Vücut Kimyasal Kompozisyonuna Etkileri . 8. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.5). İzmir, Turkey
TAŞBOZAN, OĞUZ Et Al. "Yemlerdeki Balık Yağının Farklı Oranlarda Keten Tohumu Yağı ile Değiştirilmesinin Çipura (Sparus aurata)?ların Büyüme Performansı ve Vücut Kimyasal Kompozisyonuna Etkileri," 8. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015
TAŞBOZAN, OĞUZ Et Al. "Yemlerdeki Balık Yağının Farklı Oranlarda Keten Tohumu Yağı ile Değiştirilmesinin Çipura (Sparus aurata)?ların Büyüme Performansı ve Vücut Kimyasal Kompozisyonuna Etkileri." 8. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.5, 2015
TAŞBOZAN, O. Et Al. (2015) . "Yemlerdeki Balık Yağının Farklı Oranlarda Keten Tohumu Yağı ile Değiştirilmesinin Çipura (Sparus aurata)?ların Büyüme Performansı ve Vücut Kimyasal Kompozisyonuna Etkileri." 8. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.5.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OĞUZ TAŞBOZAN Et Al. }, title={Yemlerdeki Balık Yağının Farklı Oranlarda Keten Tohumu Yağı ile Değiştirilmesinin Çipura (Sparus aurata)?ların Büyüme Performansı ve Vücut Kimyasal Kompozisyonuna Etkileri}, congress name={8. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={5} }