g. NOGAY Et Al. , "“W.MURCOTT” VE “VALENCİA MİDKNİGHT” TURUNÇGİL ÇEŞİTLERİNİN KURU VE TAZE MEYVELERİNİN TOPLAM FENOL VE ANTİOKSİDANT KAPASİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI," 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , vol.7, pp.370-376, 2019
NOGAY, g. Et Al. 2019. “W.MURCOTT” VE “VALENCİA MİDKNİGHT” TURUNÇGİL ÇEŞİTLERİNİN KURU VE TAZE MEYVELERİNİN TOPLAM FENOL VE ANTİOKSİDANT KAPASİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , 370-376.
NOGAY, g., ÜRÜN, i., ATTAR, Ş. H., & KAFKAS, N. E., (2019). “W.MURCOTT” VE “VALENCİA MİDKNİGHT” TURUNÇGİL ÇEŞİTLERİNİN KURU VE TAZE MEYVELERİNİN TOPLAM FENOL VE ANTİOKSİDANT KAPASİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI . 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU (pp.370-376).
NOGAY, gözde Et Al. "“W.MURCOTT” VE “VALENCİA MİDKNİGHT” TURUNÇGİL ÇEŞİTLERİNİN KURU VE TAZE MEYVELERİNİN TOPLAM FENOL VE ANTİOKSİDANT KAPASİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI," 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 2019
NOGAY, gözde Et Al. "“W.MURCOTT” VE “VALENCİA MİDKNİGHT” TURUNÇGİL ÇEŞİTLERİNİN KURU VE TAZE MEYVELERİNİN TOPLAM FENOL VE ANTİOKSİDANT KAPASİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI." 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , pp.370-376, 2019
NOGAY, g. Et Al. (2019) . "“W.MURCOTT” VE “VALENCİA MİDKNİGHT” TURUNÇGİL ÇEŞİTLERİNİN KURU VE TAZE MEYVELERİNİN TOPLAM FENOL VE ANTİOKSİDANT KAPASİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI." 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , pp.370-376.
@conferencepaper{conferencepaper, author={gözde NOGAY Et Al. }, title={“W.MURCOTT” VE “VALENCİA MİDKNİGHT” TURUNÇGİL ÇEŞİTLERİNİN KURU VE TAZE MEYVELERİNİN TOPLAM FENOL VE ANTİOKSİDANT KAPASİTESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI}, congress name={2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU}, city={}, country={}, year={2019}, pages={370-376} }