O. EKREN Et Al. , "Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron Materyalinin Yüzey Sertliğine Etkisi," Ege Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.3, pp.23-27, 2014
EKREN, O. Et Al. 2014. Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron Materyalinin Yüzey Sertliğine Etkisi. Ege Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.3 , 23-27.
EKREN, O., ÖZKÖMÜR, A., & GÜRBÜZ, C. C., (2014). Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron Materyalinin Yüzey Sertliğine Etkisi. Ege Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.3, 23-27.
EKREN, ORHUN, AHMET ÖZKÖMÜR, And CİHAN CEM GÜRBÜZ. "Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron Materyalinin Yüzey Sertliğine Etkisi," Ege Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.3, 23-27, 2014
EKREN, ORHUN Et Al. "Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron Materyalinin Yüzey Sertliğine Etkisi." Ege Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.3, pp.23-27, 2014
EKREN, O. ÖZKÖMÜR, A. And GÜRBÜZ, C. C. (2014) . "Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron Materyalinin Yüzey Sertliğine Etkisi." Ege Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Dergisi , vol.3, pp.23-27.
@article{article, author={ORHUN EKREN Et Al. }, title={Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron Materyalinin Yüzey Sertliğine Etkisi}, journal={Ege Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={23-27} }