O. B. KARACA And O. YILDIRIM, "Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma," The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.1345-1356, 2017
KARACA, O. B. And YILDIRIM, O. 2017. Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma. The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , (Mersin, Turkey), 1345-1356.
KARACA, O. B., & YILDIRIM, O., (2017). Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma . The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (pp.1345-1356). Mersin, Turkey
KARACA, OYA, And OYA YILDIRIM. "Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma," The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 2017
KARACA, OYA B. And YILDIRIM, OYA. "Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma." The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.1345-1356, 2017
KARACA, O. B. And YILDIRIM, O. (2017) . "Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma." The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.1345-1356.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OYA BERKAY KARACA And author={OYA YILDIRIM}, title={Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma}, congress name={The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1345-1356} }