O. YILDIRIM Et Al. , "Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi nde Sürdürülebiliyor Mu (Is Cretan Food Culture Sustained in the Eastern Mediterranean Region )," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, pp.1416-1438, 2021
YILDIRIM, O. Et Al. 2021. Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi nde Sürdürülebiliyor Mu (Is Cretan Food Culture Sustained in the Eastern Mediterranean Region ). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2 , 1416-1438.
YILDIRIM, O., KARACA, O. B., & ÇAKICI, A., (2021). Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi nde Sürdürülebiliyor Mu (Is Cretan Food Culture Sustained in the Eastern Mediterranean Region ). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, 1416-1438.
YILDIRIM, OYA, OYA BERKAY KARACA, And ABDÜLCELİL ÇAKICI. "Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi nde Sürdürülebiliyor Mu (Is Cretan Food Culture Sustained in the Eastern Mediterranean Region )," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, 1416-1438, 2021
YILDIRIM, OYA Et Al. "Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi nde Sürdürülebiliyor Mu (Is Cretan Food Culture Sustained in the Eastern Mediterranean Region )." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, pp.1416-1438, 2021
YILDIRIM, O. KARACA, O. B. And ÇAKICI, A. (2021) . "Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi nde Sürdürülebiliyor Mu (Is Cretan Food Culture Sustained in the Eastern Mediterranean Region )." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.2, pp.1416-1438.
@article{article, author={OYA YILDIRIM Et Al. }, title={Girit Yemek Kültürü Doğu Akdeniz Bölgesi nde Sürdürülebiliyor Mu (Is Cretan Food Culture Sustained in the Eastern Mediterranean Region )}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={1416-1438} }