N. TOY Et Al. , "Molecular Identification of Lactic Acid Bacteria from Packed Seafood," II. Uluslararası Multidisipliner ÇalışmalarıKongresi , Adana, Turkey, 2018
TOY, N. Et Al. 2018. Molecular Identification of Lactic Acid Bacteria from Packed Seafood. II. Uluslararası Multidisipliner ÇalışmalarıKongresi , (Adana, Turkey).
TOY, N., DAĞGEÇEN, E., AKYOL, İ., ÖZOĞUL, Y., & ÖZOĞUL, F., (2018). Molecular Identification of Lactic Acid Bacteria from Packed Seafood . II. Uluslararası Multidisipliner ÇalışmalarıKongresi, Adana, Turkey
TOY, NURTEN Et Al. "Molecular Identification of Lactic Acid Bacteria from Packed Seafood," II. Uluslararası Multidisipliner ÇalışmalarıKongresi, Adana, Turkey, 2018
TOY, NURTEN Et Al. "Molecular Identification of Lactic Acid Bacteria from Packed Seafood." II. Uluslararası Multidisipliner ÇalışmalarıKongresi , Adana, Turkey, 2018
TOY, N. Et Al. (2018) . "Molecular Identification of Lactic Acid Bacteria from Packed Seafood." II. Uluslararası Multidisipliner ÇalışmalarıKongresi , Adana, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURTEN YILMAZ Et Al. }, title={Molecular Identification of Lactic Acid Bacteria from Packed Seafood}, congress name={II. Uluslararası Multidisipliner ÇalışmalarıKongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2018}}