B. KABAK And I. VAR , "Oligosakkaritlerin Probiyotik Bakterilerin Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi," Gıda (GTD) Dergisi , no.30, pp.329-333, 2005
KABAK, B. And VAR , I. 2005. Oligosakkaritlerin Probiyotik Bakterilerin Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi. Gıda (GTD) Dergisi , no.30 , 329-333.
KABAK, B., & VAR , I., (2005). Oligosakkaritlerin Probiyotik Bakterilerin Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi. Gıda (GTD) Dergisi , no.30, 329-333.
KABAK, B., And IŞIL VAR . "Oligosakkaritlerin Probiyotik Bakterilerin Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi," Gıda (GTD) Dergisi , no.30, 329-333, 2005
KABAK, B. And VAR , IŞIL. "Oligosakkaritlerin Probiyotik Bakterilerin Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi." Gıda (GTD) Dergisi , no.30, pp.329-333, 2005
KABAK, B. And VAR , I. (2005) . "Oligosakkaritlerin Probiyotik Bakterilerin Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi." Gıda (GTD) Dergisi , no.30, pp.329-333.
@article{article, author={B. KABAK And author={IŞIL VAR }, title={Oligosakkaritlerin Probiyotik Bakterilerin Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi}, journal={Gıda (GTD) Dergisi}, year=2005, pages={329-333} }