M. GÜVEN Et Al. , "Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri," HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, pp.13-23, 2002
GÜVEN, M. Et Al. 2002. Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6 , 13-23.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., VAR ÖNGEL, I., Kaçar, A., & Hayaloğlu, A. A., (2002). Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, 13-23.
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri," HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, 13-23, 2002
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri." HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, pp.13-23, 2002
GÜVEN, M. Et Al. (2002) . "Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri." HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.6, pp.13-23.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Antimikrobiyal Madde Kullanımının ve Ambalaj Materyalinin Olgunlaşma Süresince Kaşar Peynirinin Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2002, pages={13-23} }