N. KOLUMAN Et Al. , "Sürdürülebilir Keçi Yetiştiriciliği Keçi Eti," Koyun Keçi Dünyası , vol.2, no.3, pp.32-38, 2016
KOLUMAN, N. Et Al. 2016. Sürdürülebilir Keçi Yetiştiriciliği Keçi Eti. Koyun Keçi Dünyası , vol.2, no.3 , 32-38.
KOLUMAN, N., GÖRGÜLÜ, M., GÖNCÜ, S., & İRFAN, d., (2016). Sürdürülebilir Keçi Yetiştiriciliği Keçi Eti. Koyun Keçi Dünyası , vol.2, no.3, 32-38.
KOLUMAN, NAZAN Et Al. "Sürdürülebilir Keçi Yetiştiriciliği Keçi Eti," Koyun Keçi Dünyası , vol.2, no.3, 32-38, 2016
KOLUMAN, NAZAN Et Al. "Sürdürülebilir Keçi Yetiştiriciliği Keçi Eti." Koyun Keçi Dünyası , vol.2, no.3, pp.32-38, 2016
KOLUMAN, N. Et Al. (2016) . "Sürdürülebilir Keçi Yetiştiriciliği Keçi Eti." Koyun Keçi Dünyası , vol.2, no.3, pp.32-38.
@article{article, author={NAZAN KOLUMAN Et Al. }, title={Sürdürülebilir Keçi Yetiştiriciliği Keçi Eti}, journal={Koyun Keçi Dünyası}, year=2016, pages={32-38} }