T. CABAROĞLU Et Al. , ". Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-2," GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.6, pp.76-80, 2007
CABAROĞLU, T. Et Al. 2007. . Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-2. GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.6 , 76-80.
CABAROĞLU, T., TOGAY, A., & ŞEN, K., (2007). . Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-2. GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.6, 76-80.
CABAROĞLU, TURGUT, ASLI TOGAY, And KEMAL ŞEN. ". Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-2," GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.6, 76-80, 2007
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. ". Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-2." GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.6, pp.76-80, 2007
CABAROĞLU, T. TOGAY, A. And ŞEN, K. (2007) . ". Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-2." GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.11, no.6, pp.76-80.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={. Böğürtlen şarabı üretiminde çeşit ve işleme tekniğinin kalite üzerine etkisi-2}, journal={GIDA TEKNOLOJİSİ}, year=2007, pages={76-80} }