M. GÜVEN And O. B. KARACA, "Van ve Şırnak İllerinden Temin Edilen Kurutulmuş Yoğurtların (Kurut) Bileşim Özellikleri," Gıda , vol.34, no.6, pp.367-372, 2009
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. 2009. Van ve Şırnak İllerinden Temin Edilen Kurutulmuş Yoğurtların (Kurut) Bileşim Özellikleri. Gıda , vol.34, no.6 , 367-372.
GÜVEN, M., & KARACA, O. B., (2009). Van ve Şırnak İllerinden Temin Edilen Kurutulmuş Yoğurtların (Kurut) Bileşim Özellikleri. Gıda , vol.34, no.6, 367-372.
GÜVEN, MEHMET, And OYA BERKAY KARACA. "Van ve Şırnak İllerinden Temin Edilen Kurutulmuş Yoğurtların (Kurut) Bileşim Özellikleri," Gıda , vol.34, no.6, 367-372, 2009
GÜVEN, MEHMET And KARACA, OYA B. . "Van ve Şırnak İllerinden Temin Edilen Kurutulmuş Yoğurtların (Kurut) Bileşim Özellikleri." Gıda , vol.34, no.6, pp.367-372, 2009
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. (2009) . "Van ve Şırnak İllerinden Temin Edilen Kurutulmuş Yoğurtların (Kurut) Bileşim Özellikleri." Gıda , vol.34, no.6, pp.367-372.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN And author={OYA BERKAY KARACA}, title={Van ve Şırnak İllerinden Temin Edilen Kurutulmuş Yoğurtların (Kurut) Bileşim Özellikleri}, journal={Gıda}, year=2009, pages={367-372} }