E. KÜLEY BOĞA Et Al. , "Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojen amin üretimi üzerine etkileri," 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu , İstanbul, Turkey, pp.358, 2015
KÜLEY BOĞA, E. Et Al. 2015. Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojen amin üretimi üzerine etkileri. 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu , (İstanbul, Turkey), 358.
KÜLEY BOĞA, E., Boğa, M., BALIKÇI, E., GÖKDOĞAN, S., Yazgan, H., UÇAR, Y., ... DURMUŞ, M.(2015). Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojen amin üretimi üzerine etkileri . 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu (pp.358). İstanbul, Turkey
KÜLEY BOĞA, ESMERAY Et Al. "Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojen amin üretimi üzerine etkileri," 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu, İstanbul, Turkey, 2015
KÜLEY BOĞA, ESMERAY Et Al. "Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojen amin üretimi üzerine etkileri." 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu , İstanbul, Turkey, pp.358, 2015
KÜLEY BOĞA, E. Et Al. (2015) . "Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojen amin üretimi üzerine etkileri." 17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu , İstanbul, Turkey, p.358.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESMERAY KÜLEY Et Al. }, title={Zeytin yağı yan ürünlerinin hamsi etinden izole edilen bakterilerin gelişimi ve biyojen amin üretimi üzerine etkileri}, congress name={17. Ulusal Su Ürünleri Sempızyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={358} }