Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Sucuktaki Önemi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.420, 2012
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2012. Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Sucuktaki Önemi. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 420.
ERGİNKAYA, Z., Ünal, E., & Kalkan, S., (2012). Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Sucuktaki Önemi . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.420). Konya, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, Emel Ünal, And Selin Kalkan. "Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Sucuktaki Önemi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Sucuktaki Önemi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.420, 2012
ERGİNKAYA, Z. Ünal, E. And Kalkan, S. (2012) . "Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Sucuktaki Önemi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.420.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Starter Olmayan Laktik Asit Bakterilerinin Sucuktaki Önemi}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={420} }