T. CABAROĞLU Et Al. , "Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.471-498.
CABAROĞLU, T. Et Al. Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 471-498.
CABAROĞLU, T., DARICI, M., & ERTEN, H., (2020). Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.471-498), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
CABAROĞLU, TURGUT, MERVE DARICI, And HÜSEYİN ERTEN. "Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 471-498. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.471-498.
CABAROĞLU, T. DARICI, M. And ERTEN, H. (2020) "Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, chaptertitle={Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }