N. GÜZELER Et Al. , "Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Mikrobiyolojik ve Duyusal Niteliklerine Etkisi," Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.11, no.2, pp.75-90, 1996
GÜZELER, N. Et Al. 1996. Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Mikrobiyolojik ve Duyusal Niteliklerine Etkisi. Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.11, no.2 , 75-90.
GÜZELER, N., Konar, A., & KLEEBERGER, A., (1996). Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Mikrobiyolojik ve Duyusal Niteliklerine Etkisi. Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.11, no.2, 75-90.
GÜZELER, NURAY, Atilla Konar, And A KLEEBERGER. "Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Mikrobiyolojik ve Duyusal Niteliklerine Etkisi," Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.11, no.2, 75-90, 1996
GÜZELER, NURAY Et Al. "Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Mikrobiyolojik ve Duyusal Niteliklerine Etkisi." Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.11, no.2, pp.75-90, 1996
GÜZELER, N. Konar, A. And KLEEBERGER, A. (1996) . "Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Mikrobiyolojik ve Duyusal Niteliklerine Etkisi." Ç.Ü.Z.F. Dergisi , vol.11, no.2, pp.75-90.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Mikrobiyolojik ve Duyusal Niteliklerine Etkisi}, journal={Ç.Ü.Z.F. Dergisi}, year=1996, pages={75-90} }