Z. ERGİNKAYA And D. Tatlı, "Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. And Tatlı, D. 2009. Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., & Tatlı, D., (2009). Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.1). Antalya, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, And Demet Tatlı. "Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
ERGİNKAYA, ZERRİN And Tatlı, Demet. "Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. And Tatlı, D. (2009) . "Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA And author={Demet Tatlı}, title={Geleneksel Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direncinin Belirlenmesi}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1} }