N. GÜZELER Et Al. , "Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Kimyasal Niteliğine Etkisi," Gıda Dergisi , vol.21, no.2, pp.109-117, 1996
GÜZELER, N. Et Al. 1996. Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Kimyasal Niteliğine Etkisi. Gıda Dergisi , vol.21, no.2 , 109-117.
GÜZELER, N., Konar, A., & KLEEBERGER, A., (1996). Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Kimyasal Niteliğine Etkisi. Gıda Dergisi , vol.21, no.2, 109-117.
GÜZELER, NURAY, Atilla Konar, And A KLEEBERGER. "Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Kimyasal Niteliğine Etkisi," Gıda Dergisi , vol.21, no.2, 109-117, 1996
GÜZELER, NURAY Et Al. "Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Kimyasal Niteliğine Etkisi." Gıda Dergisi , vol.21, no.2, pp.109-117, 1996
GÜZELER, N. Konar, A. And KLEEBERGER, A. (1996) . "Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Kimyasal Niteliğine Etkisi." Gıda Dergisi , vol.21, no.2, pp.109-117.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Kimyasal Niteliğine Etkisi}, journal={Gıda Dergisi}, year=1996, pages={109-117} }