A. ENDES And M. KAYIM, "Çukurova Bölgesi nde Elma ve Şeftali Ağaçlarında Solgunluk ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmeni Pythium nodosum un Tanılanması ve Patojenisitesi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, pp.69-78, 2016
ENDES, A. And KAYIM, M. 2016. Çukurova Bölgesi nde Elma ve Şeftali Ağaçlarında Solgunluk ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmeni Pythium nodosum un Tanılanması ve Patojenisitesi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2 , 69-78.
ENDES, A., & KAYIM, M., (2016). Çukurova Bölgesi nde Elma ve Şeftali Ağaçlarında Solgunluk ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmeni Pythium nodosum un Tanılanması ve Patojenisitesi. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, 69-78.
ENDES, ALİ, And MUKADDES KAYIM. "Çukurova Bölgesi nde Elma ve Şeftali Ağaçlarında Solgunluk ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmeni Pythium nodosum un Tanılanması ve Patojenisitesi," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, 69-78, 2016
ENDES, ALİ And KAYIM, MUKADDES. "Çukurova Bölgesi nde Elma ve Şeftali Ağaçlarında Solgunluk ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmeni Pythium nodosum un Tanılanması ve Patojenisitesi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, pp.69-78, 2016
ENDES, A. And KAYIM, M. (2016) . "Çukurova Bölgesi nde Elma ve Şeftali Ağaçlarında Solgunluk ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmeni Pythium nodosum un Tanılanması ve Patojenisitesi." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.31, no.2, pp.69-78.
@article{article, author={ALİ ENDES And author={MUKADDES KAYIM}, title={Çukurova Bölgesi nde Elma ve Şeftali Ağaçlarında Solgunluk ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmeni Pythium nodosum un Tanılanması ve Patojenisitesi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={69-78} }