Ö. DÜNDAR Et Al. , "Organik Domates Yetiştiriciliğinde Farklı Besin Uygulamalarının Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.," Akademik Ziraat Dergisi (Özel Sayı) , vol.6, pp.305-312, 2017
DÜNDAR, Ö. Et Al. 2017. Organik Domates Yetiştiriciliğinde Farklı Besin Uygulamalarının Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.. Akademik Ziraat Dergisi (Özel Sayı) , vol.6 , 305-312.
DÜNDAR, Ö., Demircioglu, H., ÖZKAYA, O., VALIZADEH, A., DAŞGAN, H. Y., & Akhoundnejad, y., (2017). Organik Domates Yetiştiriciliğinde Farklı Besin Uygulamalarının Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.. Akademik Ziraat Dergisi (Özel Sayı) , vol.6, 305-312.
DÜNDAR, ÖMÜR Et Al. "Organik Domates Yetiştiriciliğinde Farklı Besin Uygulamalarının Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.," Akademik Ziraat Dergisi (Özel Sayı) , vol.6, 305-312, 2017
DÜNDAR, ÖMÜR Et Al. "Organik Domates Yetiştiriciliğinde Farklı Besin Uygulamalarının Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.." Akademik Ziraat Dergisi (Özel Sayı) , vol.6, pp.305-312, 2017
DÜNDAR, Ö. Et Al. (2017) . "Organik Domates Yetiştiriciliğinde Farklı Besin Uygulamalarının Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.." Akademik Ziraat Dergisi (Özel Sayı) , vol.6, pp.305-312.
@article{article, author={ÖMÜR DÜNDAR Et Al. }, title={Organik Domates Yetiştiriciliğinde Farklı Besin Uygulamalarının Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.}, journal={Akademik Ziraat Dergisi (Özel Sayı)}, year=2017, pages={305-312} }