H. ERTEN Et Al. , "Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri," A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi , vol.9, no.1, pp.83-89, 2003
ERTEN, H. Et Al. 2003. Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri. A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi , vol.9, no.1 , 83-89.
ERTEN, H., SELLİ, S., CABAROĞLU, T., Canbaş, A., & Nurgel, C., (2003). Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri. A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi , vol.9, no.1, 83-89.
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri," A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi , vol.9, no.1, 83-89, 2003
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri." A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi , vol.9, no.1, pp.83-89, 2003
ERTEN, H. Et Al. (2003) . "Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri." A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi , vol.9, no.1, pp.83-89.
@article{article, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri}, journal={A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2003, pages={83-89} }