T. KEÇELİ MUTLU Et Al. , "Kanola Yağı ve Suda Yağ Emülsiyonlarının Stabilizasyonunda Meyve Yaprağı Ekstraktlarının Antioksidan Etkisi," Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, T. Et Al. 2015. Kanola Yağı ve Suda Yağ Emülsiyonlarının Stabilizasyonunda Meyve Yaprağı Ekstraktlarının Antioksidan Etkisi. Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi , (Tekirdağ, Turkey).
KEÇELİ MUTLU, T., MERCANKAYA, B. N., DEGIRMEN, M., AKMANLAR, M., GULER, S., OZDEMIR, O., ... KARTAL, M. G.(2015). Kanola Yağı ve Suda Yağ Emülsiyonlarının Stabilizasyonunda Meyve Yaprağı Ekstraktlarının Antioksidan Etkisi . Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Turkey
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN Et Al. "Kanola Yağı ve Suda Yağ Emülsiyonlarının Stabilizasyonunda Meyve Yaprağı Ekstraktlarının Antioksidan Etkisi," Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. Et Al. "Kanola Yağı ve Suda Yağ Emülsiyonlarının Stabilizasyonunda Meyve Yaprağı Ekstraktlarının Antioksidan Etkisi." Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, T. Et Al. (2015) . "Kanola Yağı ve Suda Yağ Emülsiyonlarının Stabilizasyonunda Meyve Yaprağı Ekstraktlarının Antioksidan Etkisi." Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi , Tekirdağ, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU Et Al. }, title={Kanola Yağı ve Suda Yağ Emülsiyonlarının Stabilizasyonunda Meyve Yaprağı Ekstraktlarının Antioksidan Etkisi}, congress name={Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2015}}