B. DÜNDAR Et Al. , "Effect of Ultrasound on Bioactive Components of Fruit Juices," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.8, no.2, pp.288-300, 2020
DÜNDAR, B. Et Al. 2020. Effect of Ultrasound on Bioactive Components of Fruit Juices. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.8, no.2 , 288-300.
DÜNDAR, B., AĞÇAM, E., & AKYILDIZ, A., (2020). Effect of Ultrasound on Bioactive Components of Fruit Juices. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.8, no.2, 288-300.
DÜNDAR, BURCU, ERDAL AĞÇAM, And ASİYE AKYILDIZ. "Effect of Ultrasound on Bioactive Components of Fruit Juices," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.8, no.2, 288-300, 2020
DÜNDAR, BURCU Et Al. "Effect of Ultrasound on Bioactive Components of Fruit Juices." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.8, no.2, pp.288-300, 2020
DÜNDAR, B. AĞÇAM, E. And AKYILDIZ, A. (2020) . "Effect of Ultrasound on Bioactive Components of Fruit Juices." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.8, no.2, pp.288-300.
@article{article, author={BURCU DÜNDAR Et Al. }, title={Effect of Ultrasound on Bioactive Components of Fruit Juices}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2020, pages={288-300} }