M. GÜVEN And O. B. KARACA, "Sade (Vanilyalı) Yoğurt Dondurmalarının Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Stabilizatörlerin Etkileri," Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.3, pp.7-14, 2003
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. 2003. Sade (Vanilyalı) Yoğurt Dondurmalarının Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Stabilizatörlerin Etkileri. Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.3 , 7-14.
GÜVEN, M., & KARACA, O. B., (2003). Sade (Vanilyalı) Yoğurt Dondurmalarının Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Stabilizatörlerin Etkileri. Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.3, 7-14.
GÜVEN, MEHMET, And OYA BERKAY KARACA. "Sade (Vanilyalı) Yoğurt Dondurmalarının Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Stabilizatörlerin Etkileri," Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.3, 7-14, 2003
GÜVEN, MEHMET And KARACA, OYA B. . "Sade (Vanilyalı) Yoğurt Dondurmalarının Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Stabilizatörlerin Etkileri." Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.3, pp.7-14, 2003
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. (2003) . "Sade (Vanilyalı) Yoğurt Dondurmalarının Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Stabilizatörlerin Etkileri." Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi , vol.2, no.3, pp.7-14.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN And author={OYA BERKAY KARACA}, title={Sade (Vanilyalı) Yoğurt Dondurmalarının Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Stabilizatörlerin Etkileri}, journal={Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi}, year=2003, pages={7-14} }