M. Çayır And N. GÜZELER, "Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.86-89, 2014
Çayır, M. And GÜZELER, N. 2014. Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 86-89.
Çayır, M., & GÜZELER, N., (2014). Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.86-89). Adana, Turkey
Çayır, M.Salih, And NURAY GÜZELER. "Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Çayır, M.Salih And GÜZELER, NURAY. "Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.86-89, 2014
Çayır, M. And GÜZELER, N. (2014) . "Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.86-89.
@conferencepaper{conferencepaper, author={M.Salih Çayır And author={NURAY GÜZELER}, title={Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={86-89} }