Atıf Formatları
Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÜZELER Et Al. , "Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.27-36, 2017

GÜZELER, N. Et Al. 2017. Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2 , 27-36.

GÜZELER, N., ESMEK, E. M., & KALENDER, M., (2017). Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 27-36.

GÜZELER, NURAY, Emel Mine ESMEK, And MURAT KALENDER. "Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 27-36, 2017

GÜZELER, NURAY Et Al. "Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.27-36, 2017

GÜZELER, N. ESMEK, E. M. And KALENDER, M. (2017) . "Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.27-36.

@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={27-36} }