N. GÜZELER Et Al. , "Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.27-36, 2017
GÜZELER, N. Et Al. 2017. Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2 , 27-36.
GÜZELER, N., ESMEK, E. M., & KALENDER, M., (2017). Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 27-36.
GÜZELER, NURAY, Emel Mine ESMEK, And MURAT KALENDER. "Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 27-36, 2017
GÜZELER, NURAY Et Al. "Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.27-36, 2017
GÜZELER, N. ESMEK, E. M. And KALENDER, M. (2017) . "Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.27-36.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={27-36} }