T. CABAROĞLU Et Al. , "Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri," TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.9, no.1, pp.83-89, 2003
CABAROĞLU, T. Et Al. 2003. Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri. TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.9, no.1 , 83-89.
CABAROĞLU, T., Canbaş, A., Nurgel Ateşçi, C., ERTEN, H., & SELLİ, S., (2003). Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri. TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.9, no.1, 83-89.
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri," TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.9, no.1, 83-89, 2003
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri." TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.9, no.1, pp.83-89, 2003
CABAROĞLU, T. Et Al. (2003) . "Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri." TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.9, no.1, pp.83-89.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri}, journal={TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ}, year=2003, pages={83-89} }