M. Bal And Z. ERGİNKAYA, "Nohut ve Nohut İlaveli Gıdaların Prebiyotik Özellikleri," 6. ULUSAL MOLEKÜLER BIYOLOJI ve BIYOTEKNOLOJI KONGRESI , Turkey, 2017
Bal, M. And ERGİNKAYA, Z. 2017. Nohut ve Nohut İlaveli Gıdaların Prebiyotik Özellikleri. 6. ULUSAL MOLEKÜLER BIYOLOJI ve BIYOTEKNOLOJI KONGRESI , (Turkey).
Bal, M., & ERGİNKAYA, Z., (2017). Nohut ve Nohut İlaveli Gıdaların Prebiyotik Özellikleri . 6. ULUSAL MOLEKÜLER BIYOLOJI ve BIYOTEKNOLOJI KONGRESI, Turkey
Bal, Melike, And ZERRİN ERGİNKAYA. "Nohut ve Nohut İlaveli Gıdaların Prebiyotik Özellikleri," 6. ULUSAL MOLEKÜLER BIYOLOJI ve BIYOTEKNOLOJI KONGRESI, Turkey, 2017
Bal, Melike And ERGİNKAYA, ZERRİN. "Nohut ve Nohut İlaveli Gıdaların Prebiyotik Özellikleri." 6. ULUSAL MOLEKÜLER BIYOLOJI ve BIYOTEKNOLOJI KONGRESI , Turkey, 2017
Bal, M. And ERGİNKAYA, Z. (2017) . "Nohut ve Nohut İlaveli Gıdaların Prebiyotik Özellikleri." 6. ULUSAL MOLEKÜLER BIYOLOJI ve BIYOTEKNOLOJI KONGRESI , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Melike Bal And author={ZERRİN ERGİNKAYA}, title={Nohut ve Nohut İlaveli Gıdaların Prebiyotik Özellikleri}, congress name={6. ULUSAL MOLEKÜLER BIYOLOJI ve BIYOTEKNOLOJI KONGRESI}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}