I. VAR Et Al. , "Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.215-218, 2004
VAR , I. Et Al. 2004. Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 215-218.
VAR , I., GOK, F., & KABAK, B., (2004). Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.215-218). Van, Turkey
VAR , IŞIL, FUNDA GOK, And B KABAK. "Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2004
VAR , IŞIL Et Al. "Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.215-218, 2004
VAR , I. GOK, F. And KABAK, B. (2004) . "Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.215-218.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2004}, pages={215-218} }