A. BURGUT, "BAL ARISI ÜRÜNU: PROPOLİS VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMININ ÖNEMİ," IV: GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , Adana, Turkey, pp.1078, 2014
BURGUT, A. 2014. BAL ARISI ÜRÜNU: PROPOLİS VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMININ ÖNEMİ. IV: GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , (Adana, Turkey), 1078.
BURGUT, A., (2014). BAL ARISI ÜRÜNU: PROPOLİS VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMININ ÖNEMİ . IV: GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU (pp.1078). Adana, Turkey
BURGUT, AYKUT. "BAL ARISI ÜRÜNU: PROPOLİS VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMININ ÖNEMİ," IV: GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Adana, Turkey, 2014
BURGUT, AYKUT. "BAL ARISI ÜRÜNU: PROPOLİS VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMININ ÖNEMİ." IV: GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , Adana, Turkey, pp.1078, 2014
BURGUT, A. (2014) . "BAL ARISI ÜRÜNU: PROPOLİS VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMININ ÖNEMİ." IV: GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU , Adana, Turkey, p.1078.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYKUT BURGUT}, title={BAL ARISI ÜRÜNU: PROPOLİS VE GIDA ÜRÜNLERİNDE KULLANIMININ ÖNEMİ}, congress name={IV: GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1078} }