N. KÖKSAL Et Al. , "Turunçgil Yasemini?nin (Murraya paniculata) Süs Bitkisi Olarak Kullanımı," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , vol.1, Niğde, Turkey, pp.441-448, 2013
KÖKSAL, N. Et Al. 2013. Turunçgil Yasemini?nin (Murraya paniculata) Süs Bitkisi Olarak Kullanımı. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , (Niğde, Turkey), 441-448.
KÖKSAL, N., Incesu, M., ÇİMEN, B., YILMAZ, B., & YEŞİLOĞLU, T., (2013). Turunçgil Yasemini?nin (Murraya paniculata) Süs Bitkisi Olarak Kullanımı . İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.441-448). Niğde, Turkey
KÖKSAL, NEZİHE Et Al. "Turunçgil Yasemini?nin (Murraya paniculata) Süs Bitkisi Olarak Kullanımı," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Turkey, 2013
KÖKSAL, NEZİHE Et Al. "Turunçgil Yasemini?nin (Murraya paniculata) Süs Bitkisi Olarak Kullanımı." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.441-448, 2013
KÖKSAL, N. Et Al. (2013) . "Turunçgil Yasemini?nin (Murraya paniculata) Süs Bitkisi Olarak Kullanımı." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.441-448.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NEZİHE KÖKSAL Et Al. }, title={Turunçgil Yasemini?nin (Murraya paniculata) Süs Bitkisi Olarak Kullanımı}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2013}, pages={441-448} }