O. B. KARACA Et Al. , "Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.153-157, 2009
KARACA, O. B. Et Al. 2009. Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 153-157.
KARACA, O. B., Saydam, İ., GÜVEN, M., & GÜZELER, N., (2009). Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.153-157). Van, Turkey
KARACA, OYA Et Al. "Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
KARACA, OYA B. Et Al. "Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.153-157, 2009
KARACA, O. B. Et Al. (2009) . "Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.153-157.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OYA BERKAY KARACA Et Al. }, title={Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={153-157} }