A. AKYILDIZ And H. FENERCİOĞLU, "Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , pp.189-202, 1994
AKYILDIZ, A. And FENERCİOĞLU, H. 1994. Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 189-202.
AKYILDIZ, A., & FENERCİOĞLU, H., (1994). Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 189-202.
AKYILDIZ, ASİYE, And HASAN FENERCİOĞLU. "Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 189-202, 1994
AKYILDIZ, ASİYE And FENERCİOĞLU, HASAN. "Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , pp.189-202, 1994
AKYILDIZ, A. And FENERCİOĞLU, H. (1994) . "Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , pp.189-202.
@article{article, author={ASİYE AKYILDIZ And author={HASAN FENERCİOĞLU}, title={Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1994, pages={189-202} }