T. CABAROĞLU Et Al. , "Şaraplarda Malolaktik fermantasyon sırasında oluşan aroma maddeleri ve kalite üzerine etkisi," Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253, 2005
CABAROĞLU, T. Et Al. 2005. Şaraplarda Malolaktik fermantasyon sırasında oluşan aroma maddeleri ve kalite üzerine etkisi. Gıda Kongresi , (İzmir, Turkey), 250-253.
CABAROĞLU, T., Canbaş, A., ERTEN, H., & YILMAZTEKIN, M., (2005). Şaraplarda Malolaktik fermantasyon sırasında oluşan aroma maddeleri ve kalite üzerine etkisi . Gıda Kongresi (pp.250-253). İzmir, Turkey
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Şaraplarda Malolaktik fermantasyon sırasında oluşan aroma maddeleri ve kalite üzerine etkisi," Gıda Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Şaraplarda Malolaktik fermantasyon sırasında oluşan aroma maddeleri ve kalite üzerine etkisi." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253, 2005
CABAROĞLU, T. Et Al. (2005) . "Şaraplarda Malolaktik fermantasyon sırasında oluşan aroma maddeleri ve kalite üzerine etkisi." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Şaraplarda Malolaktik fermantasyon sırasında oluşan aroma maddeleri ve kalite üzerine etkisi}, congress name={Gıda Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={250-253} }