N. GÜZELER Et Al. , "Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri," 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , Adana, Turkey, pp.922, 2018
GÜZELER, N. Et Al. 2018. Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri. 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , (Adana, Turkey), 922.
GÜZELER, N., PARLAK, Y., KALENDER, M., & KOBOYEVA, F., (2018). Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri . 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi (pp.922). Adana, Turkey
GÜZELER, NURAY Et Al. "Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri," 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Turkey, 2018
GÜZELER, NURAY Et Al. "Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri." 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , Adana, Turkey, pp.922, 2018
GÜZELER, N. Et Al. (2018) . "Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri." 2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi , Adana, Turkey, p.922.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri}, congress name={2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2018}, pages={922} }