Ö. DÜNDAR Et Al. , "Badem Çağlasında Farklı Poşetleme Uygulamalarının Muhafaza Süresine ve Kalite Özelliklerine Etkileri," Meyve Bilimi , vol.1, pp.9-14, 2017
DÜNDAR, Ö. Et Al. 2017. Badem Çağlasında Farklı Poşetleme Uygulamalarının Muhafaza Süresine ve Kalite Özelliklerine Etkileri. Meyve Bilimi , vol.1 , 9-14.
DÜNDAR, Ö., erişkin, n., Adıgüzel, İ. T., ÖZKAYA, O., & demircioğlu, h., (2017). Badem Çağlasında Farklı Poşetleme Uygulamalarının Muhafaza Süresine ve Kalite Özelliklerine Etkileri. Meyve Bilimi , vol.1, 9-14.
DÜNDAR, ÖMÜR Et Al. "Badem Çağlasında Farklı Poşetleme Uygulamalarının Muhafaza Süresine ve Kalite Özelliklerine Etkileri," Meyve Bilimi , vol.1, 9-14, 2017
DÜNDAR, ÖMÜR Et Al. "Badem Çağlasında Farklı Poşetleme Uygulamalarının Muhafaza Süresine ve Kalite Özelliklerine Etkileri." Meyve Bilimi , vol.1, pp.9-14, 2017
DÜNDAR, Ö. Et Al. (2017) . "Badem Çağlasında Farklı Poşetleme Uygulamalarının Muhafaza Süresine ve Kalite Özelliklerine Etkileri." Meyve Bilimi , vol.1, pp.9-14.
@article{article, author={ÖMÜR DÜNDAR Et Al. }, title={Badem Çağlasında Farklı Poşetleme Uygulamalarının Muhafaza Süresine ve Kalite Özelliklerine Etkileri}, journal={Meyve Bilimi}, year=2017, pages={9-14} }