İ. UÇAK Et Al. , "Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumru (Scomber scombrus L.,) Burgerlerinin Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkisi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2011
UÇAK, İ. Et Al. 2011. Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumru (Scomber scombrus L.,) Burgerlerinin Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkisi. 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Turkey).
UÇAK, İ., ÖZOĞUL, Y., GÖKOĞLU, N., & DURMUŞ, M., (2011). Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumru (Scomber scombrus L.,) Burgerlerinin Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkisi . 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey
UÇAK, İLKNUR Et Al. "Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumru (Scomber scombrus L.,) Burgerlerinin Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkisi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 2011
UÇAK, İLKNUR Et Al. "Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumru (Scomber scombrus L.,) Burgerlerinin Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkisi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2011
UÇAK, İ. Et Al. (2011) . "Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumru (Scomber scombrus L.,) Burgerlerinin Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkisi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İLKNUR UÇAK Et Al. }, title={Biberiye Ekstraktının Vakum Paketlenmiş Uskumru (Scomber scombrus L.,) Burgerlerinin Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkisi}, congress name={16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2011}}