M. DÜNDAR Et Al. , "Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin ikinci ürün tatlı sorgumun biyokütle ve biyoetanol verimine etkileri," Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences , vol.24, pp.211-221, 2019
DÜNDAR, M. Et Al. 2019. Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin ikinci ürün tatlı sorgumun biyokütle ve biyoetanol verimine etkileri. Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences , vol.24 , 211-221.
DÜNDAR, M., ÜNLÜ, M., & YÜCEL, C., (2019). Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin ikinci ürün tatlı sorgumun biyokütle ve biyoetanol verimine etkileri. Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences , vol.24, 211-221.
DÜNDAR, MUAMMER, MUSTAFA ÜNLÜ, And CELAL YÜCEL. "Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin ikinci ürün tatlı sorgumun biyokütle ve biyoetanol verimine etkileri," Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences , vol.24, 211-221, 2019
DÜNDAR, MUAMMER Et Al. "Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin ikinci ürün tatlı sorgumun biyokütle ve biyoetanol verimine etkileri." Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences , vol.24, pp.211-221, 2019
DÜNDAR, M. ÜNLÜ, M. And YÜCEL, C. (2019) . "Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin ikinci ürün tatlı sorgumun biyokütle ve biyoetanol verimine etkileri." Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences , vol.24, pp.211-221.
@article{article, author={MUAMMER DÜNDAR Et Al. }, title={Çukurova koşullarında farklı su düzeylerinin ikinci ürün tatlı sorgumun biyokütle ve biyoetanol verimine etkileri}, journal={Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences}, year=2019, pages={211-221} }