M. DARICI Et Al. , "Emir Üzümlerinden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. Akademik Gıda Dergisi," AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, pp.14-21, 2012
DARICI, M. Et Al. 2012. Emir Üzümlerinden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. Akademik Gıda Dergisi. AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3 , 14-21.
DARICI, M., CABAROĞLU, T., Şen, K., & Bozdoğan, A., (2012). Emir Üzümlerinden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. Akademik Gıda Dergisi. AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, 14-21.
DARICI, MERVE Et Al. "Emir Üzümlerinden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. Akademik Gıda Dergisi," AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, 14-21, 2012
DARICI, MERVE Et Al. "Emir Üzümlerinden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. Akademik Gıda Dergisi." AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, pp.14-21, 2012
DARICI, M. Et Al. (2012) . "Emir Üzümlerinden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. Akademik Gıda Dergisi." AKADEMİK GIDA , vol.10, no.3, pp.14-21.
@article{article, author={MERVE DARICI Et Al. }, title={Emir Üzümlerinden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. Akademik Gıda Dergisi}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2012, pages={14-21} }