E. DUYMUŞ Et Al. , "Artan Dozlarda Bor Uygulamasının Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) Çeşitlerinin Yeşil Aksam Bor Konsantrasyonu ve Diğer Besin Elementlerinin Alımı Üzerine Etkisi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, pp.855-862, 2021
DUYMUŞ, E. Et Al. 2021. Artan Dozlarda Bor Uygulamasının Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) Çeşitlerinin Yeşil Aksam Bor Konsantrasyonu ve Diğer Besin Elementlerinin Alımı Üzerine Etkisi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9 , 855-862.
DUYMUŞ, E., ALKAN TORUN, A., & Bozgeyik, S., (2021). Artan Dozlarda Bor Uygulamasının Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) Çeşitlerinin Yeşil Aksam Bor Konsantrasyonu ve Diğer Besin Elementlerinin Alımı Üzerine Etkisi. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, 855-862.
DUYMUŞ, EBRU, AYFER ALKAN TORUN, And Sadettin Bozgeyik. "Artan Dozlarda Bor Uygulamasının Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) Çeşitlerinin Yeşil Aksam Bor Konsantrasyonu ve Diğer Besin Elementlerinin Alımı Üzerine Etkisi," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, 855-862, 2021
DUYMUŞ, EBRU Et Al. "Artan Dozlarda Bor Uygulamasının Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) Çeşitlerinin Yeşil Aksam Bor Konsantrasyonu ve Diğer Besin Elementlerinin Alımı Üzerine Etkisi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, pp.855-862, 2021
DUYMUŞ, E. ALKAN TORUN, A. And Bozgeyik, S. (2021) . "Artan Dozlarda Bor Uygulamasının Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) Çeşitlerinin Yeşil Aksam Bor Konsantrasyonu ve Diğer Besin Elementlerinin Alımı Üzerine Etkisi." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, pp.855-862.
@article{article, author={EBRU DUYMUŞ Et Al. }, title={Artan Dozlarda Bor Uygulamasının Antep Fıstığı (Pistacia vera L.) Çeşitlerinin Yeşil Aksam Bor Konsantrasyonu ve Diğer Besin Elementlerinin Alımı Üzerine Etkisi}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2021, pages={855-862} }