M. KALENDER And N. GÜZELER, "Farklı Oranlarda İnulin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurtlarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.1, pp.21-34, 2014
KALENDER, M. And GÜZELER, N. 2014. Farklı Oranlarda İnulin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurtlarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.1 , 21-34.
KALENDER, M., & GÜZELER, N., (2014). Farklı Oranlarda İnulin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurtlarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.1, 21-34.
KALENDER, MURAT, And NURAY GÜZELER. "Farklı Oranlarda İnulin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurtlarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.1, 21-34, 2014
KALENDER, MURAT And GÜZELER, NURAY. "Farklı Oranlarda İnulin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurtlarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.1, pp.21-34, 2014
KALENDER, M. And GÜZELER, N. (2014) . "Farklı Oranlarda İnulin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurtlarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.1, pp.21-34.
@article{article, author={MURAT KALENDER And author={NURAY GÜZELER}, title={Farklı Oranlarda İnulin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurtlarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={21-34} }